VIDEO Și-a făcut nevoile pe autoturismul unei firme de securitate

Se pare că la Buzău bunul simţ este pe cale de dispariţie. O cameră de supraveghere montată pe strada Spiru Haret a surprins un buzoian, prea grăbit pentru a ajunge la toaletă, făcându-şi nevoile pe o maşină parcată. Imaginile au fost făcute publice chiar de către proprietarul maşinii.

Gestul a fost surprins în serile trecute pe strada Spiru Haret, foarte aproape de intersecţia cu strada Traian Vuia. Puţin după ora 21.00, un buzoian deţinător al unui autoturism de lux, opreşte maşina pe partea dreaptă şi își face nevoile pe o maşină parcată, uitând în acest fel şi de bun simţ şi de civilizaţie.

Gestul buzoianului a fost surprins pe o cameră de supraveghere din zonă şi imaginile au fost făcute publice chiar de către proprietarul maşinii parcate. Autoturismul aparține agenților unei firme de pază și supraveghere video.

Isprava poate fi sanţionată, potrivit regulamentului de convieţuire socială aflat în vigoare. Rămâne de văzut dacă reperezentanţii Primăriei, ori ai Direcţiei de Poliţie Locală se vor sesiza şi vor identifica bărbatul din imagini.

Urmărește-ne pe Google News