Luptele dintre daci și romani vor fi reproduse și la ediția Buzău Fest 2018

Festivalul Buzău Fest, eveniment dedicat promovării culturii și turismului local, continuă și în 2018. Evenimentul va avea loc în perioada 31 mai-3 iunie și va fi organizat de către Consiliul Județean Buzău, atât în municipiul Buzău, cât și în stațiunea Sărata Monteoru.

Se anunță manifestari de excepție: defilări cu torțe, reproduceri după diferite lupte din istoria poporului român, ateliere de creație si concerte de muzică ușoară și folclorică.

Cea de-a doua ediție a „Buzău Fest” va avea loc în perioada 31 mai – 3 iunie 2018, manifestările urmând să se desfășoare atât în municipiu, cât și în stațiunea Sărata-Monteoru, sub auspiciile Centenarului Marii Uniri, dar și cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea județului Buzău.

Consiliul Județean anunță că ediția din acest an a Buzău Fest va debuta cu o paradă pe străzile municipiului Buzău și se va încheia cu un impresionant foc de artificii. În cele patru zile de manifestări, vor avea loc defilări cu torțe, reproduceri ale unor lupte din Primul Război Mondial, ateliere de creație populară, dar si concerte de muzică ușoară și folclorică.

200.000 de lei este suma pe care Consiliul Județean Buzău a alocat-o pentru organizarea ediției 2018 a Buzău Fest.

Urmărește-ne pe Google News