Un copil de o lună a avut nevoie de îngrijiri medicale după un accident în care au fost implicate trei mașini

Două persoane, un bărbat și un bebeluș de o lună, au ajuns la spital vineri după-amiază în urma unui accident rutier care a avut loc la intersecția străzilor Bucegi și Verii. Evenimentul rutier a avut loc pe fondul neacordării de prioritate de către șoferul uneia dintre cele trei mașini implicate, o Skoda Octavia un Mercedes ML și o Dacia Duster.

În urma cercetărilor la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani care conducea o Skoda pe strada Verii la intersecția cu Bucegi nu a acordat prioritate și a lovit două mașini care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului, mașina bărbatului a fost prinsă la mijloc, acesta lovindu-se puternic la cap. De asemenea, un copil de o lună din Mercedes a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind dus la spital pentru investigații.

La fața locului a mai primit îngrijiri medicale și o fetiță de aproximativ un an și jumătate dar nu a fost transportată la spital. Traficul a fost blocat în zona producerii evenimentului rutier axproximativ jumătate de oră.

Urmărește-ne pe Google News