VIDEO Copil bătut de concubina tatălui. Micuțul a ajuns la spital cu vânătăi pe tot corpul

Ambulanța a transportat în această dimineață la spital un minor, victima unei agresiuni din partea femeii care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Copilul avea vânătăi la ochi, pe spate și la mâini, urme ale unor lovituri cu un obiect dur căpătate de la concubina tatălui său, plecat acum la muncă în străinătate. Agresoarea va fi cercetată de poliție.

Cadrele didactice din Școala nr. 16 s-au alarmat marți după-amiază după ce au observat că elevul Teodor S. din clasa întâi are un ochi vânăt și refuză să plece acasă. Întrebat de învățătoare ce a pățit, micuțul a spus că a fost bătut cu coada de la mătură de femeia care are grijă de el, nimeni alta decât concubina tatălui plecat acum în Cehia, la muncă.

Directoarea școlii a chemat-o pe femeie la școală pentru a-i solicita amănunte legate de incident, aceasta recunoscând că a greșit. Reprezentanții școlii l-au sunat și pe tată pentru a-l informa că urmează să anunțe autoritățile despre gestul partenerei sale. În această dimineață, conducerea școlii a sunat la 112 pentru a reclama abuzul fizic asupra minorului.

Imediat s-au autosesizat toate serviciile cu competențe în această direcție, de la Protecția Copilului, Poliția de Proximitate, până la Serviciul de Ambulanță, care a preluat copilul de la școală și l-a dus la spital. ”Victima are contuzii multiple în zona dorsală, la față. A spus că mama lui vitregă l-a bătut cu coada de la mătură”, ne-a declarat Adrian Ralea, de la SAJ Buzău.

Copilul bătut de partenera tatălui său a crescut la bunici după ce a fost părăsit de mama naturală, plecată în București. După ce i-a murit bunicul, cu un an în urmă, micuțul a fost luat de tatăl său care, între timp, a început o relație de concubinaj cu o femeie de 34 de ani. Aceasta are grijă de copilul iubitului ei atâta timp cât el este plecat în Cehia, la muncă.

Acum, agresoarea urmează să dea explicații în fața autorităților care au pornit anchete. Tatăl le-a promis asistenților de la Protecția Copilului că revine în țară până la sfârșitul săptămânii, pentru a-și face ordine în familie. El riscă să piardă dreptul de a-și crește copilul, dacă ancheta socială dovedește că nu este capabil.

Minorul este cel care suferă cel mai mult, acesta trecând până la 7 ani prin multe necazuri, de la pierderea mamei, a bunicului, la traumele emoționale și fizice generate de femeia care se vrea a-i fi mamă vitregă.

 

Urmărește-ne pe Google News