Funcționară din Administrația Financiară Buzău, cercetată sub control judciar după ce a fost prinsă în timp ce primea mită

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Buzău, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au prins în flagrant o funcționară în vârstă de 50 ani, din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Buzău, în timp ce primea mită.

Suma de 400 lei fusese pretinsă de la un angajat al Direcției de Poliție Locală Buzău, pentru îi soluționa favorabil cererea de restituire a taxei de primă înmatriculare auto în valoare de 8 000 lei. Acțiunea de flagrant a fost organizată în urma denunţului depus de polițistul local la D.G.A. – S.J.A. Buzău.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de funcționarul cercetat, urmând a fi documentată, în continuare, activitatea desfășurată de acesta. Față de suspecta în cauză a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Urmărește-ne pe Google News