Compania de Apă Buzău are un nou consiliu de administraţie. A fost aprobat miercuri, de către Adunarea Generală a Acţionarilor

Criza generată de încetarea mandatelor administratorilor Companiei de Apă s-a încheiat, după ce Adunarea Generală a Acţionarilor s-a întrunit în şedinţă ordinară şi a numit administratorii provizorii ai operatorului judeţean de apă şi canalizare, care vor rămâne pe aceste funcţii până la încheierea procedurii legale de selecţie.

Având în vedere votul dat miercuri, în următoarele zile ar trebui convocat noul consiliu de administraţie al operatorului regional, astfel încât, la finele lunii, o nouă şedinţă AGA să poată aproba bugetul pe anul 2018 al Companiei de Apă.

Din componenţa consiliului de administraţie fac parte doi consilieri judeţeni, doi funcţionari din Primăria Buzău şi unul de la Primăria Râmnicu Sărat.

Este vorba despre consilierii judeţeni Cornel Pitiş, directorul Direcţiei Silvice Buzău şi Ion Bogdan, directorul Poştei buzoiene, Eduard Pistol, secretarul Consiliului Local Municipal Buzău, Simona Săvulescu, consilier al primarului Constantin Toma, şi Petruş Hinta, de la Râmnicu Sărat.

Joi a fost pentru a treia oară când Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei de Apă s-a întrunit cu misiunea de a vota noul consiliu de administraţie. La celelalte două întâlniri, AGA nu a putut aproba nimic din cauza absenţei unuia dintre acţionari, respectiv trimisul Primăriei Pătârlagele.

Urmărește-ne pe Google News