VIDEO Trei brăileni au scăpat nevătămați după ce s-au răsturnat cu mașina, pe DN 1B

În prima parte a zilei, singura legătură rutieră dintre Moldova și Capitală a fost drumul național care leagă Buzăul de Ploiești, prin Mizil. Șoseaua cu o singură bandă pe sens s-a aglomerat iar traficul intens și vremea aprigă le-au dat bătăi de cap participanților la trafic. Șoferul unui autoturism marca Land Rover a pierdut controlul din cauza carosabilului acoperit cu un strat gros de polei și s-a răsturnat.

La primele ore ale dimineții, o femeie a ajuns cu mașina într-un castan de pe marginea DN 1B, după ce a încercat să evite un bulgăre de gheață căzut de pe o mașină care circula din fața sa. Mai târziu, în dreptul localității Lipia, o familie din Brăila care se îndrepta spre aeroport s-a răsturnat cu mașina de teren, după ce a derapat.

Conducătorul autoturismului marca Land Rover a pierdut controlul din cauza carosabilului acoperit cu un strat gros de polei și s-a răsturnat. Din fericire nu au existat persoane rănite deși autovehicolul s-a oprit cu roțile in sus. În mașina avariată erau trei persoane, un bărbat și două femei. Centurile de siguranță le-au salvat viața.

„Accidentul rutier s-a produs pe DN1B. Conducatorul auto în vârstă de 49 de ani din Brăila, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În urma impactului nu au existat persoane rănite. Șoferul a fost testat cu apartul alcool test iar rezultatul a fost zero”, a declarat Mihail Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Șoferul și cele două pasagere și-au continuat drumul spre aeroport cu un alt autovehicul.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, viscol si vizibilitate redusă, pentru
siguranţa participanţilor la trafic, rămân închise circulaţiei următoarele tronsoane de
drum:

DN2C între Costeşti – limită jud. Ialomița;
DN 22 între Rm Sărat – limită jud. Brăila.

Urmărește-ne pe Google News