Trei tineri din Beceni şi-au alimentat maşinile cu motorină furată din buldozere şi excavatoare

Timp de o săptămână, trei indivizi din Beceni şi-au umplut rezervoarele autoturismelor fără să achite vreun ban. Ei se autoserveau cu motorină din buldozerele şi excavatoarele de pe un şantier, seara după program sau la sfârşit de săptămână. Paguba a fost sesizată de mecanicii utilajelor, care au anunţat poliţia.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni şi Postului de Poliţie Comunal Mânzăleşti, în urma activităţilor specifice desfăşurate, i-au identificat joi pe cei trei tineri din Beceni, bănuiţi de comiterea mai multor furturi de combustibil.

Din cercetările efectuate a reieşit că în perioada 2 – 10 februarie 2018, bănuiţii, cu vârste cuprinse între 26 şi 16 ani, ar fi sustras aproximativ 300 de litri de combustibil din rezervoarele unor utilaje parcate pe raza localităţilor Mânzăleşti şi Lopătari. Este vorba despre excavatoare şi boldozere aduse pe albia pârâului Slănic, între Mânzăleşti şi Lopătari, pentru lucrări de consolidare a terenului.

Ulterior, cantitatea de combustibil sustrasă din utilaje ar fi fost folosită de bănuiţi în scopuri personale. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.500 de lei a fost recuperat şi predat persoanelor vătămate. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Urmărește-ne pe Google News