VIDEO Accident rutier pe centura Buzăului, din cauza unei manevre greșite a unui șofer din Galați

Două persoane din Galați, soţ şi soţie, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe șoseaua de centură a Buzăului. În momentul în care șoferul a virat fără să se asigure, autoturismul în care se aflau cei doi gălățeni a fost izbit de o autoutilitară încărcată cu lemne.

Potrivit polițiștilor, un Opel Zafira care se deplasa dinspre podul Mărăcineni către Bariera Ploiești, ar fi efectuat o manevra de întoarcere neregulamentară, moment în care a fost lovit de o autoutilitară care se deplasa pe același sens de mers.

În urma impactului, au fost răniţi șoferul care a provocat accidentul, în vârstă de 64 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 55 de ani, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău pentru îngrijiiri medicale.

Autoutilitara era condusă de un bărbat în vârstă de 28 ani, din Vrancea, care a scăpat teafăr după coliziunea cu autoturismul înmatriculat în Galați.

Din cauza accidentului, traficul în zonă s-a desfășurat câteva zeci de minute pe un singur fir, iar mai multe echipaje de Poliţiei au ajuns la faţa locului pentru a stabili exact cum s-a produs evenimentul.

Urmărește-ne pe Google News