VIDEO Nu este membră ISIS ci doar o șoferiță emotivă. Directoarea unei școli a băgat zece persoane în spital

Scene terifiante, în fața Şcolii numărul 1 din Buzău. Un grav accident a fost provocat chiar de către directoarea școlii care a intrat cu maşina într-un grup de părinți. Oamenii îşi aşteptau copiii la finalul orelor. Zece persoane au ajuns la spital, între care și o elevă, iar trei dintre victime au suferit atac de panică. A fost activat planul roșu de intervenție.

Accidentul s-a produs la orele prânzului, înainte de terminarea orelor de dimineață. Un autoturism a intrat într-un grup de persoane care așteptau în fața școlii. Cel puțin zece părinți și bunici au fost luați pe sus, ca popicele, de mașina condusă, culmea, chiar de către directoarea unității școlare, Monica Gheorghe.

vlcsnap-2017-12-13-15h55m26s941

Impactul a fost atât de puternic încât poarta metalică a fost îndoită și smulsă din balamale. Nouă adulți și un copil au necesitat îngrijiri medicale, unii având fracturi la mâini și picioare, alții atacuri de panică.

Printre victime se află și o tânără însărcinată în luna a opta, pe care martorii au găsit-o sub mașină, cu hainele sfâșiate.

”Eu am crezut că e un act de terorism când am văzut ce e acolo, oameni răniți și în curte și pe trotuar. Am luat o gravidă în luna a opta pe care o scoseseră oamenii de sub mașină și au așezat-o pe un scaun”, spune Marian Burlan, ambulanțier.

Șoferița le-a spus polițiștilor că a încurcat frâna cu accelerația, iar mașina, care are cutie hidramată, nu a mai putut fi stăpânită. După ce a provocat cumplitul eveniment, conducătoarea auto a mers în școală pentru a scăpa de furia oamenilor strânși în jurul victimelor. Și ea a avut nevoie de asistență medicală din cauza unui atac de panică.

Monica Gheorghe era foarte agitată cu puțin timp înainte, spun părinții. ”Doamna director are copilul în spital, a fost azi noapte la el și cred că era foarte stresată”, a declarat Florina Stoian, inspector șef IȘJ Buzău.

Nouă victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe iar o alta a sosit cu autoturismul propriu pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Monica Gheorghe are 43 ani iar înainte de accident încerca să intre în curtea unităţi şcolare. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.Cercetările vor continua pentru a elucida cauza accidentului.

Urmărește-ne pe Google News