Doi tâlhari au bătut o bătrână din Buzău ca să-i fure banii. Acum sunt în arest

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău – Biroul Investigaţii Criminale au reţinut doi buzoieni în vârstă de 25 şi 34 de ani, bănuiţi de tentativă la tâlhărie calificată. Indivizii, de etnie romă, recidiviști, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, au intrat mascați în casa unei octogenare prin forţarea uşii de acces şi apoi ar fi agresat-o în scopul sustragerii unei sume de bani.

Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, cei doi ar fi pătruns în locuinţa unei bătrâne, de 83 de ani, de pe strada Orizont din Buzău, prin forţarea uşii de acces şi apoi ar fi agresat-o în scopul sustragerii unei sume de bani.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cei în cauză au fost depistaţi pe raza municipiului Buzău şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Poliţiştii au dispus reţinerea bănuiţilor pentru o perioadă de 24 de ore, iar sâmbătă au fost prezentaţi magistraţilor buzoieni cu propunere legală, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cu câteva zile în urmă, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 32 de ani şi 42 de ani, ambii din Maxenu, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Aceştia ar fi pătruns în locuinţa unei bătrâne şi i-ar fi sustras aproximativ 13.000 de lei, prin violenţă. Citește continuarea aici.

Urmărește-ne pe Google News