Au fost arestați tâlharii care au năvălit peste o bătrână singură, din Maxenu

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 32 de ani şi 42 de ani, ambii din Maxenu, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Aceștia ar fi pătruns în locuinţa unei bătrâne şi i-ar fi sustras aproximativ 13.000 de lei, prin violenţă.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 11 spre 12 noiembrie, în jurul orei 04.00, cei doi ar fi pătruns în locuinţa unei bătrâne, de 81 de ani, din localitatea Maxenu, iar prin ameninţări i-ar fi sustras acesteia aproximativ 13.000 de lei.

Pentru probarea activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în urma cărora au ridicat în vederea continuării cercetărilor două telefoane mobile şi 2.600 de lei, iar 9 persoane au fost conduse la audieri.

Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, fiind prezentaţi sâmbătă Judecătoriei Buzău, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile. În activităţi au fost angrenaţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău.

Urmărește-ne pe Google News