VIDEO Deflagrație la o schelă din Buzău, soldată cu rănirea a doi muncitori

Doi bărbați, muncitori la o schelă din Tisău, au ajuns la spital cu arsuri la față și mâini, după o deflagrație produsă din cauza unor emanații de gaze combustibile. Incidentul s-a produs în jurul orei 14.30, în timp ce muncitorii se aflau într-una dintre pauzele pentru fumat.

După solicitarea sosită la 112, au fost trimise la intervenție un echipaj de la Salvare, unul de la SMURD și o autospecială de stingere, aceasta din urmă fiind întoarsă din drum.

Victimele deflagrației, un bărbat de 49 de ani, din Beceni, și un altul de 53 de ani, din Pleșcoi, au fost preluate de autospeciale și transportate la UPU a spitalului județean. Ei au suferit arsuri de gradul 2 la față și la membrele superioare.

Cei doi se aflau într-o baracă de lângă vechea schelă de la Tisău iar în momentul în care unul dintre bărbați a aprins o țigară s-a produs o deflagrație neurmată de incendiu. Cel mai probabil, în incintă erau acumulări de gaze combustibile, din surse care urmează a fi depistate de specialiștii societății care administrează schela din Tisău.

Urmărește-ne pe Google News