VIDEO Autoturism cu muncitori, implicat într-un grav accident rutier. Un bărbat a murit

Un accident rutier a curmat, duminică seara, viața unui bărbat de 41, pasager într-un autoturism al cărui șofer a apăsat prea tare pedala de accelerație. Evenimentul rutier care s-a produs în orașul Pogoanele s-a soldat și cu trei răniți.

Pe fondul vitezei, într-o curbă deosebit de periculoasă, aflată DN2C, în apropierea unei stații GPL din Pogoanele, un șofer aflat la volanul unui autoturism Peugeot a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp din beton. Evenimentul s-a produs în jurul orei 20.00.

În autoturism se aflau patru persoane care veneau de la Căldărăști și se îndreptaul către Smeeni. În urma impactului deosebit de puternic, pasagerul din dreapta, un bărbat de 41 de ani din Smeeni, a decedat pe loc, iar șoferul împreună cu alte două persoane au suferit multiple răni, fiind transportați la secția UPU a Spitalului Județean Buzău.

Bărbatul decedat era din satul Udați-Smeeni, lucra împreună cu ceilalți trei în construcții, fiind așteptat acasă de soție și un copil.

Polițiștii și un procuror criminalist efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Urmărește-ne pe Google News