EXCLUSIV VIDEO Rudele polițistului decedat, umilite și sechestrate la spital: „Ne-au făcut nesimțite, ne-au închis într-o cameră!”

Familia polițistului decedat luni în condiții suspecte în secția de cardiologie a Spitalului Județean din Buzău acuză cadrele medicale de un comportament feroce la adresa pacienților. Soția și soacra polițistului mort luni pe patul spitalului din Buzău, spun că au fost făcute nesimțite atunci când au început să strige de disperare după ce au aflat că tânărul a murit în chinuri după ce o agonie de trei zile.

Familia polițistului se plânge că tânărul Motoaşcă Cătălin, de doar 35 de ani a agonizat trei zile sub privirile indiferete ale medicilor și asistentelor.

Soția Motoașcă Ionela de 29 de ani și Brăgău Vasilica, soacra victimei povestesc că au văzut cum bărbatul  se stinge în fața lor, fără să-l poată ajuta. Abia după ce situația s-a complicat, iar pacientul părea fără scăpare, cadrele medicale au intrat în panică.

După decesul produs luni seara, soacra și soția au început să strige de durere însă medicii le-au făcut nesimțite pe cele două femei atunci când rudele bărbatului i-au acuzat de incompetență.

Pentru că soția polițistului, gravidă cu al doilea copil și soacra acestuia, îi apostrofau de zor, asitentele s-au enervat și le-au închis cu forța într-un vestiar.

Urmăriți mai jos declarațiile șocante despre cum a fost umilită familia polițistului!

 

Urmărește-ne pe Google News