Patronul unui renumit local de manele i-a oferit un cadou neașteptat româncei care a fugit cu copiii din Siria

Un afacerist buzoian, personaj al lumii mondene, a făcut zilele trecute o faptă bună. Valentin Burada, patronul complexului Hanul Vânătorilor, din Ulmeni, unde cântă maneliști celebri, a mers cu cadouri la familia româncei care a scăpat din Siria și s-a refugiat într-un sat buzoian. Copiii ei au primit mașinuțe electrice, însă asta nu a fost tot.

Pe lângă bucuria copiilor de a primi jucăria preferată, mama micuților, Olimpia, a avut parte de cea mai mare surpriză. Femeia a scăpat de grija frigului din această iarnă, afaceristul dăruindu-i o mașină plină cu lemne. Valentin Burada, patronul clubului Hanul Vânătorilor, din Ulmeni, a văzut povestea impresionantă a familiei și și-a dorit să-i ajute.

Olimpia, mama celor patru copilași, a fost emoționată până la lacrimi de gestul lui Valentin. Femeia și-a găsit cu greu cuvintele să-i mulțumească tânărului pentru gestul său: „Sunteți un om de nota 10, nota 20. O să mă rog pentru dumneavoastă”, scrie informatiabuzaului.ro.

Olimpia a scăpat într-un mod incredibil din bombardamentele din Siria, însă acum trăieşte în sărăcie alături de cei patru copii. Disperată, ea a ales să se întoarcă în ţară, însă acum moare de foame.

Valentin Burada deţine o avere impresionantă: un han şi motel de lux, maşini şi bijuterii scumpe. Tânărul îşi petrece timpul prin vacanţe exotice şi cluburile de fiţe din lumea largă.

Citește continuarea pe Informatia Buzaului

Urmărește-ne pe Google News