Veste bună pentru buzoieni. Spectacolele de la ”Toamna Buzoiană” continuă cu Emilia Ghinescu, Nicu Paleru și Ionuț Dolănescu

Organizatorii festivalului ”Toamna Buzoiană” nu abdică în fața condițiilor meteo și anunță reluarea recitalurilor de muzică populară, după ce sâmbătă au fost nevoiți să ia o pauză din cauza ploii. Alfred Vasilescu, organizatorul spectacolelor, spune că s-a interesat la stația meteo, iar din informațiile primite ploile vor înceta în jurul orei 16.00.

Programul artistic, susținut pe scena amplasată în partea din spate a târgului, va începe mai devreme, pentru a face loc și momentelor amânate sâmbătă.

”Am decis să ținem spectacolele. De fapt vor fi două spectacole într-unul. Se va începe de la ora 16.00 cu recitalurile care erau programate pentru ieri, iar apoi cele de astăzi. Dincolo de ghinionul cu ploaia, am avut nococ că artiștii contractați pentru ieri, au fost liberi azi și ne-au anunțat că pot veni. Îi rugăm totuși pe buzoienii care vor să vină să-și ia la ei pentru orice eventualitate umbrele, pelerine sau geci cu glugă”, a declarat Alfred Vasilescu, organizatorul spectacolelor.

LIVE Aici https://www.facebook.com/ToamnaBuzoiana/videos/2036555233241452/

De la ora 16:00 urcă pe scenă:
Emilia Ghinescu
Gelu Voicu
Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu
Ana Sorela Mladin
Maria Buză
Nicu Paleru
Mădălina Manolache
Ansamblul Plaiurile Mioriţei

„Toamna Buzoiană” a început miercuri și se va încheia astăzi, la capătul a cinci zile de târg autumnal la care au participat mii de buzoieni. Vizitatorii și-au putut face aprovizionarea pentru iarnă și au gustat din produsele tradiționale expuse aici, atmosfera de sărbătoare fiind întreținută de pe scenă de artiști îndrăgiți de public.

 

Urmărește-ne pe Google News