VIDEO Accident cu o mașină furată, doi tineri se zbat între viață și moarte

Doi băieți de 16 ani se zbat între viață și moarte pe patul de spital după ce prietenul lor i-a luat la plimbare intr-o masina furată. Nu a putut stăpâni volanul si a intrat intr-un stâlp. Acum va trebui să suporte consecințele faptelor sale pentru ca s-a făcut dosar penal.

În crucea nopții, un băiat de 16 ani din localitatea buzoian Stăncești si-a sunat doi prieteni de aceeași vârstă cu el si le-a propus sa ii plimbe cu masina.

Au intrat în curtea unei mătuși ă luat autoutilitara căreia i-au pus o baterie furată de la o altă mașină si au plecat pe drumul către oraș.

Fără permis de conducere și fără abilități,  baiatul ă pierdut controlul volanului și a intrat intr-un stâlp. In urma impactului masina s-a făcut bucăți iar prietenii au fost aruncați din autovehicul.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis si vătămare corporală din culpă.

Tânărul de 16 ani care a provocat accidentul nu este la prima ispravă de acest fel.Matusa lui, mama uneia dintre victime spune că l-a avertizat sa nu mai conducă prin sat. Medicii din Buzau încearcă să -i stabilizeze pe cei doi băieți care au traumatism la cap, toracice si la membre.

Urmărește-ne pe Google News