VIDEO Trafic infernal, din cauza unui carambol produs pe podul de la Mărăcineni

Un accident cu trei autoturisme implicate s-a produs luni după-amiază la ieșirea din municipiul Buzău, pe podul de la Mărăcineni. Din cauza evenimentului rutier, traficul pe sensul către a fost serios perturbat pe sensul către Râmnicu Sărat.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 17.00, în momentul în care un autoturism care venea dinspre șoseaua de centură a tăiat calea unei mașini care circula dinspre oraș, pe banda a doua. Conducătorul auto a frânat brusc însă autoturismul său a fost izbit în spate de un VW Golf, al cărui șofer nu păstra distanța corespunzătoare.

Cele mai avariate au fost vehiculele din spate, ambele cu numere de București, în care se aflau opt persoane, inclusiv minori. Din fericire, nu au existat victime. Din cauza accidentului, pe sensul de ieșire din Buzău s-au format cozi de mașini de peste doi kilometri lungime, până la intersecția cu strada Transilvaniei.

Din cauza carambolului, chiar și echipajelor de Poliție le-au trebuit o jumătate de oră să ajungă la locul accidentului.

Urmărește-ne pe Google News