VIDEO Protest la Ambulanța Buzău, cu sirenele pornite

Zeci de angajați ai Serviciului de Ambulanță Buzău s-au adunat, joi, în curtea instituției, pentru a protesta împotriva Guvernului. Salvatorii de vieți sunt nemulțumiți de reducerile salariale anunțate pentru anul viitor dar și de condițiile de lucru. Protestul a a durat o oră, între orele 11 și 12.

Au sunat sirenele, în această dimineață, în curtea Serviciului Judetean de Ambulanță Buzău. Sindicaliștii buzoieni din cadrul Federației Naționale Sindicale Ambulanța România au protestat pașnic, timp de o oră, împotriva Guvernului.

Principala nemulțumire a sindicaliștilor este măsura Executivului privind reducerea veniturilor lunare a personalului din sistemul sanitar, respectiv din serviciile de ambulanţă, începând cu 1 ianuarie 2018.

Angajații de la Ambulanța Buzău nu sunt nemulțumiti doar de reducerile salariale anuntate de Guvern de la 1 ianuarie 2018, dar și de condițiile de lucru improprii.

Sindicaliștii de la Ambulanța Buzău au anunțat că protestele vor continua, însă la scară națională.

În timpul protestului de astăzi nu a fost afectată capacitatea normală de intervenţie în caz de urgenţă. La protest au participat în jur de 50 de angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Buzău.

Urmărește-ne pe Google News