Concurență mare pe posturile scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Buzău

Pentru cele 12 posturi vacante de asistent medical și infiermieră, toate la UPU, s-au înscris peste 100 de persoane. Candidaţii urmează să susțină prima probă pe 26 septembrie. Odată ocupate aceste posturi, se va reduce deficitul de personal la secția UPU a spitalului.

Dacă pentru posturile de medici, puțini sunt cei interesați să lucreze la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în privinţa posturilor de asistent medical sai infirmieră, concurența este foarte mare.

Astfel, după anunțul de la începutul lunii septembrie privind vacantarea a 12 posturi de asistent medical și infirmieră, toate la Unitatea Primiri Urgențe, nu mai puțin de 107 persoane s-au arătat interesate.

Totodată, s-a scos la concurs și un post de asistent medical la Serviciul de Medicină Legală, loc de muncă pentru care se vor “bate” 7 candidați.

Totodată, au fost scoase la concurs și patru posturi în sectorul administrativ al instituției. Aici, concurența nu este la fel de mare ca în sectorul medical al celui mai mare spital din județ.

În cadrul concursului de asistenti medicali și infirmiere, proba scrisă a concursului va avea loc pe 26 septembrie, în timp ce interviul va fi susținut pe 2 octombrie.

Urmărește-ne pe Google News